martes, 7 de abril de 2009

MYANMAR OF mülteci BİR DURUM

Myanmar mültecilerin ilk üreten ülke Güneydoğu Asya: en az 400,000 Birmanya için kaçtı Yakındaki ülkeler ve onların çok kaldı on yıllar boyunca sürgün.

İşte Myanmar yaklaşık 141,000 mülteci bulunmaktadır Myanmar ile Tayland ve sınır boyunca dokuz alanlar. Onun Onları, 128,516 - çoğunluk ait etnik grup Karen ve Karenni - mülteci olarak kayıtlı diğerleri Turkish bir karar beklentisi bulunmaktadır Konsey Kayıt ve böylece onları hibe İl resmi durumu.

Bangladeş 27,000 mülteci iki alanı bulunmaktadır ACNUR tarafından yönetilir; bu Rohingyas çoğunlukla bir soru, Müslümanlar Rakhine bir devletin, Myanmar ve kuzeyde.
Diğer 200,000 Rohingyas arasında yaşayan yakın Bangladeş, yerel halk, bu değil resmen mülteci olarak kayıtlı.


Malezya yılında mülteci kamplarında yaşayan yok ama içinde kentler, yerel halk ile karışık; ACNUR var kayıtlı 29,770 kişi çeşitli dinlere ait ve etnik gruplar.


Kolombiya ve hukuk 387: Bir korunma edilmiş

 Kolombiya yerlerinden en fazla 3 milyon vardır çatışma 20 yılı aşkın bir neden zorunda mahkumlar. Ve nasıl korunması, hak ve sağlamak için ve yerlerinden için güvenlik? Bu durum ise Sivil Toplum Kuruluşları (CSOs), Kilise Katolik gibi uluslararası kuruluşlar, bu Kanunda culminated bir öneri ile başladı 387.




"Olympus Inferno" basit bir filmi daha

lunes, 6 de abril de 2009


"Olympus Inferno" bu film tiyatro geçen Mart beri olan Rusça film adı ve Gürcistan savaş gösterir, ve savaş başladı hakkındaki tartışmaları tekrar etti.

Artan gerginliğin ay sonra, savaş Ağustos ayında geçen yılın zaman Gürcistan Güney Osetya ve tartışmalı bölge tekrar asker gönderildi başladı. Rusya Güney Osetya olarak counterstrike ile yanıt verdi ve daha da Gürcistan, anında tepki adı "orantısız" olarak taşındı. Çatışma bir sonuç için bir ateşkes ile ay sonuna kadar geldi .

Bu eylem filmi Amerikan tarzı trilogies olarak yapılan ve söyleyen bir hikaye olan istemsiz olarak da Gürcistan çatışma başladı kanıt yakalanmış olması iddiasında bir böcekbilimci ve ABD Rus gazeteci. Film The story of o gece böcekler kaydetmek için kullanılan özel objektifler altında yer alır.




Meclis Reddetti özel sınıflar göçmen çocuklar için

Avrupa Parlamentosu da göçmen çocuklar için özel sınıflar kurulmasını önlemek için Üye Devletler tavsiye raporu onayladı.
Iyilik, 55 karşı ve 94 çekimser, meclis genel olarak 431 oy ile olan ayrı sınıflar için formül "okullarda gettolara kurulmasını teşvik bulduğu bir raporu onayladı.”

Bu tedbir dilsel bebeklerin bir entegrasyon oluşturmak. AP milletvekilleri de anababaların zorunluluğu ev sahibi devlet dili öğrenmek için stres.
Bir başka hedefleri bu tavsiye hedeflenen çocuk ve segregasyon önlemek için ve daha büyük sosyal uyum inşa ederiz.

Ancak, AP milletvekilleri okul öncesi eğitim ve entegrasyon önemini dikkate bireylerin yaşam en erken aşamalarında beri kolaylaştırılmış olmalıdır.
"Ne kadar çabuk ve daha iyi okullarda göçmen çocukların ve gençlerin entegre, okula daha iyi" performans sergileyeceği".